Én meg már asztem itt hagytad a forumot erre elörukkolsz egy ilyen faksza kis mobillal.
Nagy gratulácioó.

Ezt még lehet űberelnicsigaszeg írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poc jó komám, meg mindenki.......![]()
![]()
![]()
Az ember gyereke vagy fórumozik vagy melózik......de a meglepiknek még nincsen vége......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cibatapapa írta:Ezt még lehet űberelnicsigaszeg írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poc jó komám, meg mindenki.......![]()
![]()
![]()
Az ember gyereke vagy fórumozik vagy melózik......de a meglepiknek még nincsen vége......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez nagyon pofás lett
![]()
BriganTibi és működik is
![]()
![]()
Úgy értem kipróbáltad már? Gratulálok, legyen sok öröme benne a barátodnak
![]()
Faterosz
Nagyon faxaDacaGaby írta:Mivel most már én is mobiláris vagyokkisebb mennyiségű ételt is tehetünk "kemencés étellé"
![]()
![]()
A főpróba mint tudjátok X. Pásztornapon volt, amikor is Tinker vezényletével 15 kg fával üzemeltettük egész nap a kemencét, húsvétkor volt egy önálló sütögetésem, amikor is a pásztornapi "maradékokat" tüntettük el a hűtőből, kenyérlángost és rétest sütöttem, arról az akcióról nem készültek képek, viszont a múlt hét szombaton ismét akcióba léptem és pulyka combot (kicsontozva) pikáns burgonya ágyon (oregánós-paradicsomos-fokhagymás) sütöttem lila hagymával cserép edényben és késő este még tejberizst csináltam a kihűlő kemencébe.
Hááát halljátok nagyon oda vagyok ezért a kis kemencéért!!!![]()
![]()
![]()
Tinker!!!
Így van,ez épp olyan mint ha vennénk egy Ferrárit,csak az nem mindegy ki és hogyan ül a volánnál,tudni kell a paramétereit és a tudni kell kordában tartanitinker írta:Mobilkemence Építők!
Az utóbbi időben több olyan visszajelzést is kaptam, hogy az én ytong kemencém által ihletett
mobilkemik nem működnek megfelelően, égetnek,nem melegszenek fel rendesen, füstölnek, kifüstölnek, stb.
Először tanácstalan voltam, de kisebb nyomozás után kiderült, hogy a nem megfelelő működés oka egytől-egyig a nem megfelelő méretválasztás lehet.
Nem lehet büntetlenül egy-egy méretet megváltoztatni, megváltoznak az arányok.
Teljesen másképpen működnek (szerencsés esetben jobban),mint a prototípus.
Elég hosszú ideig kísérletezgettem, és a mai napig csiszolgatom a kiskemit, de az alap arányoktól nem térek el.
Eddig is, ezután is segítek Nektek, hogy jól működő kiskemencétek legyen...
Méltó helyre került a kis drágaságPRÓBA KEMENCE1 írta:Sziasztok,na végre az enyém is a helyére került,a kis késit azért van súlya ,faterommal ketten meg birkóztunk vele
Köszönöm szépen,csigaszeg mesteré is igen faxányos lesz !Tu-Ja írta:Sziasztok!
Csigusz és Próbakemence, ti aztán nem tétlenkedtetek! Nagyon király lett mindkettő, gratulálok nektek!
Tibikém látunk majd képet róla a rendeltetési helyén, szépen lefestve is ugye? Ez jó pár kg lesz az biztos.
Próbakemence!
Nagyon igényesen alakítgatod a kerti konyhádat, igazán büszke lehetsz rá! Ekkora apparáttal már rendezvényeket
is bevállalhatsz.