IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Minden érdekes ajánló jöhet ide: tájházak, kemencés udvarok, eszem-iszom, kiállítás, programok, helyszínek, könyvek, stb.
tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2017. november 15., szerda 19:21

Misi68 írta:Sziasztok!
Mi mindig júliusban szoktunk hazamenni Kanadából.
Örömmel látom hogy most a találkozó is ekkor lesz, úgy szervezem a szabadságot hogy ott tudjak lenni egy kicsit !
Nagyon jó hogy le vannak így írva a dolgok, főleg azoknak akik més nem voltak ilyen találkozón.
Természetesen mi is viszünk valamit, és ha lehet, be is csatlakoznánk valahová egy kis sütés-főzésre.
Köszönjük a lehetőséget!
Üdv!
Michal Schumann

Misi!
Várunk nagy szeretettel!
Kanadából talán még nem voltak kemencéstalálkozón... :)
A napokban kerestek meg a facebookon Ausztráliából és Hollandiából is... igazán nemzetköziek leszünk... :D

Avatar
Papi
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 1357
Csatlakozott: 2009. május 25., hétfő 19:34

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: Papi » 2017. november 16., csütörtök 11:03

A NEMZETKÖZI HELYZET FOKOZÓDIK!
:bol :bol :bol
:bo :bo :bo
K.B.Ü. Papi (aki születésekor a 3 333 162 411. ember volt a földön)
1.§ Amit ma megsüthetsz, ne halaszd holnapra!
2.§ A kemencézés legfontosabb eszköze a dugóhúzó!

Avatar
laca55
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2730
Csatlakozott: 2009. november 9., hétfő 22:51

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: laca55 » 2017. november 16., csütörtök 17:53

Miközben a helyzet fokozódik, a világ népessége gyarapodik!
Papi születése óta pl. megduplázódott!!!
Jelenleg: 7 581 600 696 ember él a bolygónkon.
- a mai napon 7 581 600 696 db email levelet küldtünk...
- 7 581 600 696 db keresés volt a Google keresőn.... ( ne akarjátok tudni, hogy mely szóra kerestek a legtöbben ;)
- eközben 1 650 869 568 túlsúlyos ember azon gondolkodott a mai napon , hogy mit készítsen magának a kemencéjében
- miközben 1 650 869 568 embertársunk alultáplált :(
- 1 650 869 568 embertársunk nem jut megfelelő ivóvízhez :(
- miközben ebben az évben már 1 650 869 568 embertársunk meghalt autóbalesetben...
Vigyázzunk magunkra és egymásra, hogy minél nagyobb létszámban találkozhassunk Vésztő-Mágoron !
Mert már csak 239 nap van hátra !!!
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni !
K.B.Üdv: laca

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. január 4., csütörtök 17:42

FOLYAMATOSAN KIEGÉSZÜLŐ BEJEGYZÉS..ISMÉT BŐVÜLT :)
Elég sok kérdés merült fel -főleg az első bálozók között :) - a Találkozóval kapcsolatban. Igyekszem az összes felmerülő kérdést összeszedni, és válaszolni rá itt is, és a kemencebencén is..
Biztos a sok rutinosnak nem mondok majd újat... de lehetnek azért nekik is hasznos információk..
Több részletben fogom adagolni, és mindig ehhez a bejegyzéshez fogom az újat csatolni.
Akinek közben eszébe jut olyan kérdés amire még nem tudja a választ, ne tartsa magában ... :)

Először is .. kérdeztétek:
- KI JÖHET A KEMENCÉS TALÁLKOZÓRA?.. erre egyszerű a válasz..
Bárki, aki regisztrál a későbbiekben kirakott regisztrációs felületen a megadott határidőket betartva.
-CSAK KEMENCEBENCE.HU TAGOK JÖHETNEK ?
Nem..ez eddig sem így volt…. Többen vittünk a találkozókra családtagokat, barátokat, akik nem voltak regisztrálva a kemencebence.hu-n. Az Ő kitűzőjükre az XY vendége titulust írtuk. De regisztrálni csak Kemencebencések tudnak, nicknévvel. Maga a regisztráció 1 perc az oldalon, tudom javasolni az újaknak, beleolvasva a fórumunkba jobban át lehet venni a szellemiséget.
-HOGYAN LESZ SZÁLLÁSUNK?
A szállásfoglalás egyénileg történik.. Mindenkinek segítünk megtalálni a legalkalmasabb szállást, de a foglalás menetét stb azt már nektek kell megoldanotok… erre már nincsen kapacitásunk.
CSAK KEMENCÉSEK LESZNEK A HELYSZÍNEN?
A találkozó ideje alatt a Történelmi Emlékhely nyitva lesz mindenki számára. A találkozó résztvevőit az egységes karszalag fogja megkülönböztetni a látogatóktól. Ezen karszalag tulajdonosai a hétvége alatt szabadon járhatnak az Emlékhelyen, és Múzeumba is bemehetnek ( erről még most pontosítunk a helyiekkel)
-A TALÁLKOZÓ HELYSZÍNÉN LESZ LEHETŐSÉG SÁTOROZNI?
Igen.. a helyi vezetéssel ki fogjuk jelölni a sátorhelyeket, van a helyszínen WC és zuhanyzási lehetőség, ha nagyon sokan lesznek a sátorozók mobil zuhanyt is tervezünk elhelyezni. A sátorhelyekért legfeljebb jelképes összeget kérnek a helyiek… ez is tárgyalás alatt…
-NEM LESZ SOK A SZÚNYOG?
De.. :) várhatóan az elhelyezkedésből adódóan. -mivel a Holt-Körös partján leszünk- lesznek szúnyogok… Mindenkinek javaslom, hogy egyénileg is próbáljon meg ellenük védekezni.. :)
MENNYI LESZ A RÉSZVÉTELI DÍJ ÉS MIT FOGUNK EZÉRT KAPNI ?
Nem szeretnénk több részvételi díjat kérni a Kiskőrösinél. Kiskőrösön a hétvége 6 éves kor alatt ingyenes volt, 6-tól 14 éves korig 3000 Ft, 14 éves kor felett 5000 Ft. egyenlőre ezzel kalkuláljatok, ha esetleg változás lesz, azt idejében közöljük.
Ebben a díjban foglaltatnak a szervezési költségek (helyszín, rezsi, nagysátor, múzeumbelépő, parkolás, éjjelőr,tűzifa, műanyag pohár-tányér, stb, stb.. ) Az ezek után megmaradó összegből vendégváró ételeket készítenek önkénteseink :) , hogy ne kelljen mindenkinek az első perctől főzőcskéznie.
A buli batyusbál elvű önellátásra épül, lehetőségekhez képest igyekszünk mindenkivel megkóstoltatni a helyi sajátosságokat, de ennek mértéke nagyban függ a szponzorációtól. A szponzorokat folyamatosan keressük… 
LESZ LEHETŐSÉG A HELYSZÍNEN SÜTÉS-FŐZÉSRE ?
Lesz… Sőőőt… :) Aki már volt , az tudja, hogy az esemény lényegében erről szól.. na meg a BARÁTSÁGRÓL… :) Mindenki úgy készül, hogy kis csapata önellátó legyen, az így készült finomságokat kóstoltatjuk egymással. A helyszínen van egy szép búbos kemence, ezt használhatjuk. Több kisebb nagyobb mobilkemencét viszünk mi is… többen ígérték, hogy hoznak mobilkemencét… kemencével el leszünk látva. Aki bográcsban vagy más főzőalkalmatosságban akar-sütni főzni, kérjük lehetőség szerint hozza ezeket magával.. Akinek a távolság, szállítókapacitás miatt ez nehézséget okoz, az szóljon időben, mindenkinek megpróbálunk ebben is segíteni  A kemencékbe, a bográcsok alá tűzifát biztosítjuk! Bárkinek bármi kérdése, észrevétele van ezzel kapcsolatban… jelezze 
AZ ÉTELEK ALAPANYAGAIT TUDJUK TÁROLNI A HELYSZÍNEN? VAGY EZEKET MEG TUDJUK VÁSÁROLNI A KÖZELBEN?
Az eddigiekhez hasonlóan most is biztosítunk hűtőkocsit-kamrát, amiben a romlandó alapanyagokat, el nem fogyott ételeket lehet hűtve tartani. (Ehhez tárolóedényeket hozzatok magatokkal.) Az elmúlt évek tapasztalata, hogy többen hoznak kisebb hűtőket is.. ezek (és más elektromos szerkezetek) működtetésére ideiglenes elektromos hálózatot telepítünk, úgyhogy csak bátran :)
Aki a közelben akarja megvásárolni az alapanyagokat arra is van lehetőség, a mintegy 10 km-re lévő Szeghalmon Spar, Penny, és Lidl is van, mindenki választhat kedvére.  Ezen kívül Vésztőn és Szeghalmon is vannak kisebb-nagyobb boltok, zöldségesek a vásárláshoz.
AZ JÓ HOGY A FELNŐTTEK ELFŐZŐCSKÉZNEK, DE MIT FOGOK KEZDENI A GYEREKKEL :) ?
A helyszínen van egy takaros kis játszótér, ezt szeretnénk kibővíteni a regisztrált gyerekek korának, számának megfelelően trambulinnal, ugrálóvárral. Több kézműves, játszós foglalkozást tervezünk, amivel a gyerekek is jól szórakozhatnak.
ESŐ LESZ ?
Az eddigiektől eltérően a IX. Találkozó ideje alatt eső nem lesz ! :)
MIVEL ASZÁLLÁSOK NINCSENEK NAGYON KÖZEL, LEHET IGÉNYBE VENNI VALAMIFÉLE TAXI-SZOLGÁLATOT ?
Valóban a szállások nagyobbik részére csak autóval lehet eljutni. Természetesen az igények felmérése után megkeressük a megoldást. Azoknak is lesz lehetőségük eljutni a szállásukra, és onnan vissza, akik esetleg szeretnének elfogyasztani a nap folyamán 1-2 alkoholos italt. :) A sofőr/ök/ elérhetősége közzé lesz téve, így velük lehet egyeztetni a részleteket. Sajnos a szponzoráció részéről nem állunk túl fényesen :( , így valószínű, hogy az utasoknak némi üzemanyag-hozzájárulást kell fizetniük a fuvar fejében, de ez nem lesz jelentős összeg. Ezt is idejében jelezi fogjuk.
NAGYON MESSZIRŐL JÖVÜNK, SZERETNÉNK A HELYSZÍNEM SÜTNI-FŐZNI, DE SAJNOS NEM FÉR BE A KOCSIBA A BOGRÁCS-ÜST-KEMENCE-DAGASZTÓTEKNŐ-PÉKLAPÁT STB. :)
Akinek ilyen gondja, van szóljon kérjük idejében, és szerzünk neki alkalmas sütő, főző szerszámot :) Legalább 4-5 olyan mobilkemence lesz például a helyszínen, amit igénybe lehet venni bárki számára, természetesen egymással egyeztetni kell az időpontokat.
AKI NEM SZERETNE SÜTNI-FŐZNI, ANNAK MILYEN LEHETŐSÉGE VAN A HELYSZÍNEN AZ ÉTKEZÉSRE ?
Ezen nagyon sokat gondolkodtunk… mint fentebb említettük, a szponzoráció igen szegényes :( nagyon sokat sakkoztunk a részvételi díjak kalkulálásával, de ebbe ez már nem nagyon fog beleférni :(
A pénteki érkezésetekkor egyfajta „welcome-sátorral” várunk benneteket ahol a megfáradt vendégek helyi hideg különlegességeket falatozhatnak, hogy ne kelljen azonnal sütés-főzéssel kezdeni.:) Ez a sátor a készlet erejéig a rendezvény alatt állni fog.. :) pillanatnyilag úgy számoljuk hogy kb ez fog beleférni az alapdíjba.
Aki étkezésre tart igényt az ezt feltétlenül jelezze a regisztrációs felületen. Lesz erre részletes lehetősége. Egytálételeket lesz lehetőségünk a helyszínen készíttetni. Ezek önköltségi áron lesznek elérhetőek. Mind az ételeket, mind azok árát előre jelezzük, így van lehetőségetek dönteni. Kérünk benneteket, hogy az étkezések árát a jelentkezési díjjal együtt utaljátok el, mert ezeket a költségeket nekünk is előre kell fizetni.
Másik lehetőség az alapdíj emelése lenne… de szerintünk ez nem lenne szerencsés. Nem szeretnénk ha valaki e miatt nem tudna rész venni a Találkozón.
TOMBOLA LESZ ?
Igen, tervezzük hogy tombolasorsolás keretében sorsoljuk ki a kemencebarátok által felajánlott tárgyakat, így gondolkodhattok ki mit szeretne felajánlani :) . Szeretnénk visszatérni ehhez a kedves hagyományhoz.. Természetesen, ha a végén plusszal zárunk azt mindenképp tovább görgetjük a következő találkozóra. Majd megpróbáljuk a sorsolást pörgősen, gyorsan lefolytatni. :)

bokine
Kemencefűtő
Hozzászólások: 81
Csatlakozott: 2016. július 15., péntek 12:09

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: bokine » 2018. január 5., péntek 11:21

Kedves Kemencés Barátok!
Isten segedelmével és a Ti szíves invitálásotokkal, szeretnénk részt venni a találkozón :D "tinker" Zolinak már említettem, hogy szívesen felajánlok gyerekeknek tartandó kézműves foglalkozást. Anyagot én viszem hozzá. Kérdésem a következő: kb. mennyi gyerkőcre számíthatok? Milyen korosztály? Lesz-e még segítségem a lurkók lefoglalásában?
Válaszotokat előre is köszönöm :)
"Az vagy, amit megeszel"
K.B. üdvözlettel: Erika ::e

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. január 5., péntek 15:27

bokine írta:Kedves Kemencés Barátok!
Isten segedelmével és a Ti szíves invitálásotokkal, szeretnénk részt venni a találkozón :D "tinker" Zolinak már említettem, hogy szívesen felajánlok gyerekeknek tartandó kézműves foglalkozást. Anyagot én viszem hozzá. Kérdésem a következő: kb. mennyi gyerkőcre számíthatok? Milyen korosztály? Lesz-e még segítségem a lurkók lefoglalásában?
Válaszotokat előre is köszönöm :)
Itt is megköszönöm a felajánlásodat... meg::) meg::)
A regisztráció folyamán pontosan ki fog derülni, hogy hány gyermek lesz. Lesznek helyi kézművesek és foglalkoztatók is, ezt szintén a gyereklétszám tudtában fog pontosan körvonalazódni.

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. január 7., vasárnap 19:16

Én meg készítem a vashordós kemencét a Bői Kántor félét... így viszek kemencét magammal...
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. január 7., vasárnap 19:30

icsengod írta:Én meg készítem a vashordós kemencét a Bői Kántor félét... így viszek kemencét magammal...
És még aszongya, hogy kevés cuccal jön... :D :D :D

Avatar
DacaGaby
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2290
Csatlakozott: 2008. augusztus 29., péntek 11:30

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: DacaGaby » 2018. január 10., szerda 9:42

........haaaajjjjajjj!!!! Ott lehetnénk mán'.......!!!!!!
Kemence Baráti Üdvözlettel:
DacaGabi
Kép

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. január 10., szerda 10:00

Gabibátyám... mán csak 184 nap... telik az gyorsan... :D !!

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. január 12., péntek 9:00

Hááát vannak terveim amik még változhatnak... :lol: De ha minden igaz a kemence nem marad itthon... No meg a tárcsalap meg a..... stb:lol: :lol: Kevés cuccal kár elindulni..
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Avatar
DacaGaby
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2290
Csatlakozott: 2008. augusztus 29., péntek 11:30

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: DacaGaby » 2018. január 12., péntek 9:53

....láttál te már olyan kemencebarátot, aki csak az "autóstáskájával" érkezett a találkozóra???
Mondjuk én igen....
:))) :))) :))) :))) :)))
Kemence Baráti Üdvözlettel:
DacaGabi
Kép

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. január 12., péntek 12:42

Sástóra még én is úgy érkeztem ott még kezdő voltam... :roll: :roll: :k
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Avatar
DacaGaby
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2290
Csatlakozott: 2008. augusztus 29., péntek 11:30

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: DacaGaby » 2018. január 12., péntek 13:02

icsengod írta:Sástóra még én is úgy érkeztem ott még kezdő voltam... :roll: :roll: :k
Na nee mond mán'! Akkor a slambucot a helyszínen vetted valakitől :!: :?:
:j :)))
Kemence Baráti Üdvözlettel:
DacaGabi
Kép

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. január 12., péntek 13:37

DacaGaby írta:....láttál te már olyan kemencebarátot, aki csak az "autóstáskájával" érkezett a találkozóra???
Mondjuk én igen....
:))) :))) :))) :))) :)))
:))) :))) :))) :)))

Avatar
DacaGaby
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2290
Csatlakozott: 2008. augusztus 29., péntek 11:30

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: DacaGaby » 2018. január 12., péntek 13:40

tinker írta:
DacaGaby írta:....láttál te már olyan kemencebarátot, aki csak az "autóstáskájával" érkezett a találkozóra???
Mondjuk én igen....
:))) :))) :))) :))) :)))
:))) :))) :))) :)))
...örömmel látom Zolibátyám, hogy szárad a borsó!
Kemence Baráti Üdvözlettel:
DacaGabi
Kép

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. január 12., péntek 13:51

:D :D :D

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. január 12., péntek 18:03

Na nee mond mán'! Akkor a slambucot a helyszínen vetted valakitől :!: :?:

Hát az csak egy kis apróság volt .... :k :k
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Avatar
papa
Kemencefűtő
Hozzászólások: 224
Csatlakozott: 2009. január 23., péntek 21:55

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: papa » 2018. január 12., péntek 21:32

tinker írta:
DacaGaby írta:
....láttál te már olyan kemencebarátot, aki csak az "autóstáskájával" érkezett a találkozóra???
Mondjuk én igen....
:))) :))) :))) :))) :)))


:))) :))) :))) :)))

...örömmel látom Zolibátyám, hogy szárad a borsó!

Nekem meg a szemem nedves a röhögéstől. Azt hiszem izzad! Ez ütős volt, mint a rézeleje!

Avatar
qqca
Kemence mester
Hozzászólások: 272
Csatlakozott: 2012. június 5., kedd 8:21

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: qqca » 2018. február 1., csütörtök 11:48

Sziasztok!

Elkészült a regisztrációs táblázat a találkozóra. Ez egy nyílt Google-dokumentum táblázat, amit bárki szerkeszthet.
Ha egyidejűleg több ember szerkeszti akkor elég jól belassulhat, ezért érdemes nézni a jobb felső sarokban az ikonokat, hogy éppen hányan nyitották meg.
Egy zöld keret jelzi azt a cellát amiit éppen valaki szerkeszt, tehát ilyenbe lehetőleg ne írjatok.
A kitöltött sorokat folyamatosan le fogom zárni védelemmel, hogy véletlenül se tudja más átírni.
A megjegyzés rovatba továbbra is írhattok később is szabadon, ott tudtok üzenni, ha valamit módosítani szeretnétek a regisztráción!

Kérdésekkel észrevételekkel forduljatok, hozzám bátran. A bagolajos@gmail.com címen értek el legbiztosabban.

A regisztrációs felület linkje : https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0

A kinket ennek a topicnak a legelejére is feltettem!
Kellemes töltögetést! :)
IX. KEMENCEBARÁTOK TALÁLKOZÓJA 2018 regisztráció:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0

Kemencém:
https://www.youtube.com/watch?v=xdDisk5JUrY

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. február 1., csütörtök 12:44

qqca írta:Sziasztok!

Elkészült a regisztrációs táblázat a találkozóra. Ez egy nyílt Google-dokumentum táblázat, amit bárki szerkeszthet.
Ha egyidejűleg több ember szerkeszti akkor elég jól belassulhat, ezért érdemes nézni a jobb felső sarokban az ikonokat, hogy éppen hányan nyitották meg.
Egy zöld keret jelzi azt a cellát amiit éppen valaki szerkeszt, tehát ilyenbe lehetőleg ne írjatok.
A kitöltött sorokat folyamatosan le fogom zárni védelemmel, hogy véletlenül se tudja más átírni.
A megjegyzés rovatba továbbra is írhattok később is szabadon, ott tudtok üzenni, ha valamit módosítani szeretnétek a regisztráción!

Kérdésekkel észrevételekkel forduljatok, hozzám bátran. A bagolajos@gmail.com címen értek el legbiztosabban.

A regisztrációs felület linkje : https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... s/edit#gid


A kinket ennek a topicnak a legelejére is feltettem!
Kellemes töltögetést! :)
Hát ez a nap is eljött.. :)

Ha valamilyen kérdésetek észrevételetek van, bátran jelezzétek nálam is bármilyen elérhetőségen...

Légyszi írjátok ben a sátrazók számát, és a taxiigénylőkét is.. könnyebb lesz terveznünk.. Köszönjük!

Mint jeleztük, többen mondták, hogy nem akarnak helyben főzőcskézni, Az Ő részükre készült az "Igényelt étkezések" fül a táblázatban, az étkezésekre menve látjátok a menüt és az árat... ennek fényében tudtok dönteni. Aki ígényel, és utalja a költségeket, az a regisztrációnál, kupont-bónt-jegyet :) kap a rendeléssel összhangban, és ezzel tudja átvenni az adagokat.
Ez az egészet rajtunk kívűl, egy megbízott személyzettel szeretnénk lebonyolítani... Az biztos, hogy normális, kemencés adagok lesznek... :D

Avatar
yoda52
Kemence mester
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2014. január 28., kedd 14:13

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: yoda52 » 2018. február 1., csütörtök 19:28

Már alig várjuk :!: :!: :!:
üdvözlettel:yoda52

A láng legyen veletek!

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 4., vasárnap 11:48

Nah a regisztráció megtörtént... :bo :bo Már alig vártam ezt :k :k Hamarosan jönnek a felajánlások :eh :eh :eh
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 4., vasárnap 11:51

És még valami gondolom, ha lenne aki jönne azt a későbbiekben tudom regisztrálni a csapatomhoz?
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. február 4., vasárnap 20:04

icsengod írta:És még valami gondolom, ha lenne aki jönne azt a későbbiekben tudom regisztrálni a csapatomhoz?
Pistám ! :)
Május 31-ig mindenki tetszés szerint elvehet, és hozzáadhat a regisztrációjához... :)

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 5., hétfő 7:52

tinker írta:
icsengod írta:És még valami gondolom, ha lenne aki jönne azt a későbbiekben tudom regisztrálni a csapatomhoz?
Pistám ! :)
Május 31-ig mindenki tetszés szerint elvehet, és hozzáadhat a regisztrációjához... :)
Köszönöm szépen... :ty
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 7., szerda 19:01

Már csak 5 hónap
22 hét
156 nap


Gyorsan párat alszunk ,és már el is telt..
:() :() :()
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 7., szerda 19:05

http://pontosido.timein.org/countdown?d=2018-7-13-13-0 Még nem olyan profi mint amit ki szoktatok tenni ,de átmenetinek talán jó...
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Avatar
yoda52
Kemence mester
Hozzászólások: 379
Csatlakozott: 2014. január 28., kedd 14:13

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: yoda52 » 2018. február 7., szerda 21:02

Én még ilyent sem tudok :!: :!: :k
üdvözlettel:yoda52

A láng legyen veletek!

Avatar
qqca
Kemence mester
Hozzászólások: 272
Csatlakozott: 2012. június 5., kedd 8:21

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: qqca » 2018. február 7., szerda 21:34

Én mindig lezárom a kitöltött sorokat, hogy véletlenül se írja át valaki más.
Ha módosítani szeretnétek a regisztrációt akkor a megjegyzésbe írjátok be mit szeretnétek rajta változtatni, és azt már én írom be majd. Ezt így bármikor tudjátok módosítani.
persze ha már be lesz fizetve a részvételi díj és az étkezés akkor kicsit macerásabb lesz a változtatás, de indokolt esetben megoldható.

Üdv, qqca
IX. KEMENCEBARÁTOK TALÁLKOZÓJA 2018 regisztráció:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0

Kemencém:
https://www.youtube.com/watch?v=xdDisk5JUrY

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 9., péntek 15:06

qqca írta:Én mindig lezárom a kitöltött sorokat, hogy véletlenül se írja át valaki más.
Ha módosítani szeretnétek a regisztrációt akkor a megjegyzésbe írjátok be mit szeretnétek rajta változtatni, és azt már én írom be majd. Ezt így bármikor tudjátok módosítani.
persze ha már be lesz fizetve a részvételi díj és az étkezés akkor kicsit macerásabb lesz a változtatás, de indokolt esetben megoldható.

Üdv, qqca
Ez így teljesen jó elméletileg plusz létszámom lesz majd még kiderül... Ott vagyunk már??? :o :o :o
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 13., kedd 19:18

Sziasztok idén először terveim szerint csinálni fogok reggelit is a találkozón amit eddig még kihagytam. :pik
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

bokine
Kemencefűtő
Hozzászólások: 81
Csatlakozott: 2016. július 15., péntek 12:09

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: bokine » 2018. február 14., szerda 9:17

icsengod írta:Sziasztok idén először terveim szerint csinálni fogok reggelit is a találkozón amit eddig még kihagytam. :pik

Szabad érdeklődni, hogy mi lesz a reggeli ??? :D :D :D Mert én kezdő bálozóként elviszem a fél konyhánkat :D Párom azt kérdezte, hogy teherautóval megyünk? :D :D :D
"Az vagy, amit megeszel"
K.B. üdvözlettel: Erika ::e

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. február 14., szerda 10:42

bokine írta: Mert én kezdő bálozóként elviszem a fél konyhánkat :D Párom azt kérdezte, hogy teherautóval megyünk? :D :D :D
Ez a későbbiekben úgy szokott változni, hogy egyre több cuccot viszünk.... többen utánfutókkal és tényleg teherautókkal érkeznek... :D :D

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 14., szerda 12:51

Szabad érdeklődni, hogy mi lesz a reggeli ??? :D :D :D Mert én kezdő bálozóként elviszem a fél konyhánkat :D Párom azt kérdezte, hogy teherautóval megyünk? :D :D :D[/quote]

Szia persze természetesen lehet érdeklődni. :shock: Terveim szerint Pirított hagymás gombás velőt fogok készíteni. Pirítóssal mellé paprika paradicsom. Bár ebben majd kérni szeretnék a helyi erőktől némi segítséget mivel a velőt nem szeretném megutaztattni. Ezért azt majd helyben szeretném megvenni.Első talira vittem egy gázrózsát meg bográcsot. Másodikra már némileg több cuccal érkeztem. Most meg hát sokk sokk minden.....
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Avatar
tengelic
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 3618
Csatlakozott: 2009. március 17., kedd 20:52

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tengelic » 2018. február 14., szerda 21:02

Fater szokott reggelire sárkánytojást csinálni, nahhh az biztos hiányozni fog nekem. :( Valaki átvehetné :!: :roll: A velőt sajnos nem szeretem. :? Ha rábeszélhetnélek arra a hagymás baromfi májra amit Márton napkor készítettél az penge reggeli volna :nya

tinker
Tiszteletbeli kemencebence tag
Hozzászólások: 2158
Csatlakozott: 2010. január 21., csütörtök 18:02

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: tinker » 2018. február 14., szerda 21:14

Tibi! Mint fogadott fija a Faternek... Vedd át a sárkánytojást...!!! Segítünk amiben tudunk.. :)

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 14., szerda 22:22

tengelic írta:Fater szokott reggelire sárkánytojást csinálni, nahhh az biztos hiányozni fog nekem. :( Valaki átvehetné :!: :roll: A velőt sajnos nem szeretem. :? Ha rábeszélhetnélek arra a hagymás baromfi májra amit Márton napkor készítettél az penge reggeli volna :nya
Háát minden megoldható Tibi lehet máj is reggelire akár, Márton napon is gyorsan elfogyott...
:P :P
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

bokine
Kemencefűtő
Hozzászólások: 81
Csatlakozott: 2016. július 15., péntek 12:09

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: bokine » 2018. február 15., csütörtök 9:20

Mi meg a családunk egyik kedvencét visszük reggelire:

https://faluszeli-haziko-konyhaja.webno ... ajas-zsir/

Lesz belőle bőven, számítsatok rá :pik :t :t :t

Még egy kevéske (hemendex) sonkás tojás jöhet??? ::e ::e ::e
"Az vagy, amit megeszel"
K.B. üdvözlettel: Erika ::e

Avatar
icsengod
Kemence mester
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2014. január 25., szombat 19:45

Re: IX. Kemencebarát találkozó Vésztő-Mágor 2018.07.13-15

Hozzászólás Szerző: icsengod » 2018. február 15., csütörtök 15:17

bokine írta:Mi meg a családunk egyik kedvencét visszük reggelire:

https://faluszeli-haziko-konyhaja.webno ... ajas-zsir/

Lesz belőle bőven, számítsatok rá :pik :t :t :t

Még egy kevéske (hemendex) sonkás tojás jöhet??? ::e ::e ::e
Nem hangzik rosszul biztos meg fogom kóstolni a májas zsírt. A családom meg a tojásra vevő lesz..
Adjon az Isten szerencsét,szerelmet, forró kemencét. Üdv: icsengod
Nagy László - Adjon az Isten

https://plus.google.com/u/0/photos/1146 ... 8332812849

Válasz küldése