Ez mind pont most miért jutott eszetekbealmuska írta:És menyasszonyi tortával?Siógabi írta:Cibatafater!
Jut eszembe... Hogy is tartja a szokás? Egy évre rá a lakodalom?
Èppen ezért érdeklődöm, hogy a talira készülhetek e nászajándékkal?

Ez mind pont most miért jutott eszetekbealmuska írta:És menyasszonyi tortával?Siógabi írta:Cibatafater!
Jut eszembe... Hogy is tartja a szokás? Egy évre rá a lakodalom?
Èppen ezért érdeklődöm, hogy a talira készülhetek e nászajándékkal?
Én iscibatapapa írta:de én maradok ilyen
És a pia is. Azt a sok mustrát mire kihirdettük, hogy meglegyen a kellő mennyiségű pia a násznépnek....tolaci írta:Elszúrtátok faterék meglepijét!!!! Most mé köll ezt csinyáni? Már le volt beszélve a zenész is, helyszín is, kaja is...
Szegény most próbálja elterelni a figyelmet.Én iscibatapapa írta:de én maradok ilyen
Tekikémteki írta:Segítség!!!!!![]()
![]()
![]()
Csinált valaki már kemencében gulyáslevest? Minden szösszenet érdekel amit tudni kell róla
!
Hétvégén ilyen óhaja támadt pár jó ismerősömnek. Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat
.
Szia Tekiteki írta:Segítség!!!!!![]()
![]()
![]()
Csinált valaki már kemencében gulyáslevest? Minden szösszenet érdekel amit tudni kell róla
!
Hétvégén ilyen óhaja támadt pár jó ismerősömnek. Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat
.
Úgy legyen Tesókám, sok sikertteki írta:Köszönöm mindegyikőtök segítségét, ma lesz a nagy mű 70 főre. Múlthéten próba főzés volt 25 emberre, 250 fokon tettem be 1,5 órára. Minden benne volt, bográcsba állítottam össze csak a csipetkét raktam be később és még fél órát visszaküldtem. Nagyon finomra sikerült, remélem a mai a mennyiség miatt még ütősebb lesz. Pár száz lalakiflivel leküzdhető lesz.
Ez tényleg egy jó kis recept a videó is szuper, gratuláloktengelic írta:Mivel ez egy recept ezért ide is béé rakom![]()
geyza22 írta:Üdv Mindenkinek !! Szeretném közre adni Kalla Kálmán - Gundel volt konyha főnöke - az őrölt paprika felhasználási módszerét, amit karácsony előtt adott közre Magyar rádióba!! Az őrölt paprikát ő a paprikás ételekbe az étek elkészülte előtt azaz az útólsó 5 percbe rakja bele ,gazdagon a következő módon az őrölt paprikát és némi paradicsom pürét / mennyiségtől függően/ az étek zubogó szaftjával levével leforrázza keveri külön edénykébe és utána így teszi bele az étekbe és csak egyet rottyant rajta és kész !! Így a paprika íz és szín világát sokkal jobban meg őrzi,és kellő képen sűrít !!! Nekem jobban ízlik mint a hagyományos módszer!!! :Geyza !!
tengelic írta: Kettő: hajába főt krumpli paprikás hagymás zsirral. A zsírnak alacsonyabb a forráspontja ezért ha rendesen kislángon kavargatod a hagymás zsirt,nem fog megégni -keseredni,de ezt az ételt nem tudom máskép elképzelni,mint a forró zsirba tett paprikával.
Jó pap hóttig tanúl!De jó ezeket látni meg hallani.geyza22 írta:Üdv Mindenkinek !! Szeretném közre adni Kalla Kálmán - Gundel volt konyha főnöke - az őrölt paprika felhasználási módszerét, amit karácsony előtt adott közre Magyar rádióba!! Az őrölt paprikát ő a paprikás ételekbe az étek elkészülte előtt azaz az útólsó 5 percbe rakja bele ,gazdagon a következő módon az őrölt paprikát és némi paradicsom pürét / mennyiségtől függően/ az étek zubogó szaftjával levével leforrázza keveri külön edénykébe és utána így teszi bele az étekbe és csak egyet rottyant rajta és kész !! Így a paprika íz és szín világát sokkal jobban meg őrzi,és kellő képen sűrít !!! Nekem jobban ízlik mint a hagyományos módszer!!! :Geyza !!
tengelic írta:Mivel ez egy recept ezért ide is béé rakom![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KmKyY7Vs1s