Kiöblíted a koromtól és már használható is!
Üdv a dalárdában kedves Andorásbastya1 írta:Üdv Mindenkinek, próbáltam végigolvasni mindent, de egyszerűbb ha megkérdezem.
Egy összejövetel lesz nálam és tárcsán szeretnék sütni.
A következő kérdéseim lennének.
Első használat előtt mit kell csinálnom a tárcsával, kiégetni, aztán?
Melyik az előnyösebb a fával vagy a gázpalackkal való fűtés a tárcsa alatt?
Előre is köszönöm a választ
Üdv mindenkinek. András. Nagykőrösről.
Kedves Laca Nóvűj Tárcsosz MahináToszlaca55 írta:Fat Erosz !
![]()
![]()
![]()
Az a Knorr ázsiai sült tészta alap úgy látom limitált széria volt![]()
Ma már a Knorr kínálatában sem találom .
Remélem Te vásároltad fel a készletüket
PaposzCibatosz!cibatapapa írta:Kedves Laca Nóvűj Tárcsosz MahináToszlaca55 írta:Fat Erosz !
![]()
![]()
![]()
Remélem Te vásároltad fel a készletüket![]()
Nem keseredünk el mert eltűnik valami, vagy bezár egy üzlet , mert van másik. Az ázsiai kajákhoz nekem ezek vannak a kamránkban. Ezt a tésztát nem kell előre megfőzni, A végén hozzáadva, kevés vízzel felöntve, lefedve puhára képes főni, úgy mint a csusza, vagy a cvekedli. Ahogy elkezded használni majd a tárcsoszt, egyre kreatínabb leszel
Felsorolom, hogy eddig mit nem főztem tárcsán, levest és főzeléket
![]()
úgyhogy
![]()
![]()
GabyDacaGaby írta:PaposzCibatosz!cibatapapa írta:Kedves Laca Nóvűj Tárcsosz MahináToszlaca55 írta:Fat Erosz !
![]()
![]()
![]()
Remélem Te vásároltad fel a készletüket![]()
Nem keseredünk el mert eltűnik valami, vagy bezár egy üzlet , mert van másik. Az ázsiai kajákhoz nekem ezek vannak a kamránkban. Ezt a tésztát nem kell előre megfőzni, A végén hozzáadva, kevés vízzel felöntve, lefedve puhára képes főni, úgy mint a csusza, vagy a cvekedli. Ahogy elkezded használni majd a tárcsoszt, egyre kreatínabb leszel
Felsorolom, hogy eddig mit nem főztem tárcsán, levest és főzeléket
![]()
úgyhogy
![]()
![]()
Akkor a tárcsás madártej és a tárcsás kocsonya receptjét megosztanád velünk?
![]()
![]()
![]()
![]()
Bocsi...bocsi...
bocsi...
Tudom, rossz vagyok..... de használható!
Rakéta kályha:) Hála http://kemencebence.hu/distribution/mem ... file&u=967 cibatapapának majdnem mindent tudbastya1 írta:Üdv Mindenkinek, próbáltam végigolvasni mindent, de egyszerűbb ha megkérdezem.
Egy összejövetel lesz nálam és tárcsán szeretnék sütni.
A következő kérdéseim lennének.
Első használat előtt mit kell csinálnom a tárcsával, kiégetni, aztán?
Melyik az előnyösebb a fával vagy a gázpalackkal való fűtés a tárcsa alatt?
Előre is köszönöm a választ
Üdv mindenkinek. András. Nagykőrösről.
Nagyon jól néz ki és úgy nézem ez egy kis tárcsa ami nekem is van, jó vastag a fala, a lecsós szűz a videjón ilyenen készült.Don Lui írta:Tisztelt Ápolttársak!
Sajnos tárcsás tejbegrízzel, vagy hasonló csodával ugyan nem szolgálhatok, de - ha már szezonja van - egy héten belül kéccer is sikerült lecsós husit rotyogtatni a tárcsán.
Az egyikről sikerült fotóbizonyítékot alkotni![]()
Remélem sikerült elolvasnom a "képfeltöltést url-en keresztül" fejezetet, mert akkor mások is látják, nem csak én![]()
https://plus.google.com/u/0/photos/1083 ... 1382402322
A mült időn van a hangsúly, mert ahogy cibatapapát ismerem, fog Ő még a dédunokájának finomfőzeléket készíteni tárcsán.cibatapapa írta:[Felsorolom, hogy eddig mit nem főztem tárcsán, levest és főzeléket![]()
úgyhogy
![]()
![]()
Mi ellen eszed janikajanika1985 írta:Ezt a kaját nem tárcsán készítettem,de szerintem simán oda való.
Az egész úgy kezdődött,hogy valami kaját kellett összehozni a diétához kiszámolt,kimért alapanyagokból és ez lett belőle.Szóval az arányokon,mennyiségeken tetszés szerint lehet változtatni.
Első lépésként 150g darált pulykahúst összekeverünk 20g darált zabpehellyel,1 tojással,ízlés szerinti fűszerekkel(Nálam Horváth Rozi brassói aprópecsenye fűszer) és ha túl száraz vagy több zabpelyhet teszünk bele,akkor egy kis vízzel.Eközben megfőzzük a gerslit és a zöldbabot is,majd leszűrjük.Kevés zsiradékot hevítünk,rádobjuk a zöldbabot,karikára vágott lila hagymát,kicsit pirítjuk,majd mehet rá a gersli is és tovább pirítjuk.Pár perc múlva ráöntjük a húsos keveréket,összekeverjük és készre sütjük.
Nincs túl szépen tálalva,de ez volt a másnapi kajám,ezért nem tányérba tettem.
A zsír ellen!cibatapapa írta:Mi ellen eszed janika
Köszönöm Druszám!Siógabi írta:Tudsz élni!Láttam a facen a képeket, gratulálok!
Ez a recept asszem beillene az "egészségesebben" topicban is.
Egyébként jól hangzik, itthon majdnem minden meg is van hozzá (mondjuk szerintem a zabpehely szavideje már bizti lejárt)...
Aúúúúúúúú!.... én már megéheztem.laca55 írta:Sziasztok !
Megtörtént a peremes tárcsám felavatása!
Gratulálok laca kedves! Legyen sok örömötök benne, használjátok egészséggellaca55 írta:Sziasztok !
Megtörtént a peremes tárcsám felavatása!