Side effects medicine canadian pharmacies tablets online. Full details of the medication: composition, manufacturer, purpose, use, contraindications, located on the rxmed.org }^'] dapoxetine online helps to find on one page all the information about your medicine : the name of the analogues, method of production, of prices. Large volumes of purchases lead to lower wholesale and retail prices. Get the best rates in 2016 with canadian pharmacy [()] buy cialis soft Delivery of the drug to your home or address specified by the buyer, the ability to compare prices.
Belép
     
Pizzasütés olasz módra Nyomtatás E-mail
Megoszt

Talán jobban szeretünk kemencében pizzát sütni akkor, amikor az idő melegebb, süt a nap. Nem véletlen, én is így vagyok vele. Bár ha igazán akarok valamit, akkor felőlem még az eső is zuhoghat. De térjünk vissza a jó időre! Nemrég találtam meg egy videót, melyet nyáron rögzítettem, és most megosztom veletek.

 

A pizza készítése az általam leírt recept alapján készült, bemutatva a pizzasütést a tészta elkészítésétől a kemencében történő sütésig.

A kemence előkészítésére vonatkozó leírást és videót megtaláljátok itt: Hogyan gyújtsunk be, és hogyan fűtsünk a kemencében

Receptet pedig itt: Pizza olasz módra

A recept hozzávalóit a videóban megdupláztam, mert kétszeres mennyiséget készítettem.

Fontos felhívás: az élesztő mennyisége 80gramm, és nem 80dkg, ahogy a filmben van! Tanulság: ne igyál sört filmezés előtt :)

Jó szórakozást! Robrt

 

Könyvajánló (A képre kattintva megrendelhető):

Sabján Tibor - Kenyérsütő kemencék