Side effects medicine canadian pharmacies tablets online.
Belép
     
Receptek
Májas-  tüdős-  véres-  hurka

Májas- tüdős- véres- hurka

Májas-  tüdős-  véres-  hurka
Hozzávalók: Egy kb. 160kg -os malac belsőségéhez 4kg hosszú szemű "A" rizs
-májashoz:
1 sertésnek a megfőtt, ledarált mája, 1/3 rizst, 1/3 zsírosabb kenőanyagot, 1/3 húsos adalékot, 2 fej reszelt vöröshagymát, 2,5dkg őrölt fekete borsot (esetleg majorannát) és annyi sót amennyire fél kézzel beletudunk markolni a sóba.
-tüdőshöz:
1 sertésnek a megfőtt ledarált tüdeje, lépe, veséje, 1/3 rizst, 1/3 zsírosabb kenőanyagot, 1/3 húsos adalékot, 2,5dkg őrölt fekete borsot, 2,5dkg őrölt szegfűborsot és annyi sót amennyire fél kézzel beletudunk markolni a sóba.
-véreshez:
1 sertés sós vízbe megabált és ledarált vére, a maradék rizs, sírosabb kenőanyag, húsos adalék, 2,5dkg őrölt fekete bors, 2,5dkg őrölt köménymag, és annyi sót amennyire fél kézzel beletudunk markolni a sóba.

Előkészítési idő: 4 óra
Sütési idő: 50 perc
Előkészületek: a fejét, állát, tokáját, bél-kövérjét megabáljuk és ebbe a zsíros bő lébe egy lenvászonból készült zacskóban roppanósra főzzük a rizst. A húsosabb és zsírosabb hozzávalókat külön tepsibe szoktuk ledarálni, majd elharmadoljuk a rizzsel együtt.
Az étel elkészítése: Fajtánként a hozzávalókat még melegen lazán összekeverjük, hogy a rizs ne törjön, ha kell még ízlés szerint fűszerezzük, majd vékonybélbe töltjük meleg, de rotyogó vízben kifőzzük és hűlni hagyjuk, majd tepsibe rakjuk és kemencében megsütjük.
  
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Könyvajánló

imageKönyvek kemenceépítésről, kenyérsütésről, pizzakemencékről. Tovább..